Jorge García es va lesionar a l'espatlla a la primera part del derbi contra el Girona a principis de gener. Un arrancament al troquíter de l'húmer el feia passar per la sala d'operacions i perdre's les sis setmanes, com a molt vuit, següents de competició. Complert el termini previst de recuperació, el Llagostera va fer oficial ahir que el central asturià s'haurà de tornar a operar de la mateixa lesió perquè l'evolció no era l'esperada. La nova intervenció farà que Jorge García s'hagi d'estar dos mesos més de baixa. "Costarà però en sortiré reforçat", piulava a twitter l'asturià.

El fet de ser un dels darrers en arribar al club va fer que li costés entrar a l'equip. Un cop consolidat a l'eix, va formar segurament la parella de centrals més solvent de l'equip al costat de Pedro Alcalá. L'exjugador del Lugo i el Múrcia, entre altres, aportava a banda de les seves qualitats futbolístiques una dosi d'ofici important a l'equip. Lluís Carrillo i Oriol Alsina se'n fan creus. Totes les desgràcies se'ls han acumulat a la mateixa zona. A banda de la baixa de Jorge García, un dels altres centrals de l'equip Marc Vallhonesta també va ser intervingut del genoll i no se l'espera fins d'aquí tres setmanes com a mínim. A més a més, Pedro Alcalá continua sense fer net del seu pinçament d'esquena i ahir només va fer carrera contínua. El central murcià té força complicat poder estar disponible per jugar diumenge al Sadar contra l'Osasuna. Per acabar-ho d'adobar, Ruymán va veure la cinquena groga contra el Recre i tampoc podrà jugar.

Tot plegat farà que Carrillo i Alsina hagin de tornar a fer algun invent a Pamplona. Sense cap central pur, tot sembla indicar que seran un pivot, Tito Ortiz, i un lateral dret, Aimar Moratalla, els encarregats d'ocupar l'eix de la defensa blaugrana.