Suposo que ara em dirà que només pensen en la seva semifinal contra Rivas, oi?

Sí, és clar. No pensem encara en la final. Tenim una semifinal molt dura contra un rival complicat com el Rivas que segur que ens posarà les coses complicades.

Mirant com va la temporada seva i la del Rivas són clares favorites...

Serà un partit totalment diferent dels que hem jugat a la Lliga o a la Supercopa, tot i que en el partit a casa ja ens va costar guanya el Rivas. A la Copa tothom hi va amb molta il·lusió i elles aprofitaran que hi són per intentar passar a la final. Segur que van al màxim en una competició que és ben diferent de la Lliga.

L'ambient és el que fa més diferent la Copa?

Sí. Són dos dies de bàsquet femení amb els equips allà tots junts. Et retrobes amb excompanyes, veus amigues i, a més, també vindrà la família a veure'm. Tinc ganes de jugar la Copa, gaudir-la molt i guanyar un títol.

Un títol que ja ha guanyat dos cops.

He guanyat dos cops la Copa, però també he perdut tres finals. La temporada passada la vam guanyar amb un tir gairebé al darrer segon i també recordo bé la final que vam guanyar contra aquell Ros Casares de la Maya Moore que després acabaria sent campió de l'Eurolliga. Fa dos anys vam perdre contra Rivas i també se'ns va escapar l'any que nosaltres vam ser campiones d'Europa, que hi vam arribar molt justes físicament, o en el primer any contra un Ros Casares que llavors també tenia un equipàs amb...

I aquest cop un final contra Girona? No em digui que no li faria gràcia.

És clar que m'agradaria jugar la final contra Girona tot i que esportivament ens ha guanyat els dos partits d'aquesta temporada... Seria un partit molt especial contra l'equip en què em vaig formar, però tant nosaltres com l'Uni hem de passar primer les semifinals, que no serà fàcil.

Com veu l'altra semifinal?

Molt dura. El Conquero és un dels dos únics equips que ha aconseguit derrotar l'Uni a la lliga, encara que crec que aquell dia tenien la baixa de Gidden i ara el partit serà totalment diferent.

Ho recordava fa un moment. L'Uni els ha guanyat en els dos partits que han jugat aquest any...

Jo crec que aquest cop seria una altra història. Si ara ens trobéssim a la final, tindríem moltes ganes de fer-ho bé aquest cop. Una final de Copa no es pot comparar amb la lliga encara que no ho hem pogut jugar bé contra elles encara aquest any.

Ify Ibekwe els va fer mal en els dos partits. Una aler pivot incòmoda de defensar?

Sí. És molt atlètica, però a l'Eurolliga també ens trobem amb aquest tipus de jugadores. Nosaltres no tenim "4" amb aquesta velocitat, es tracta de buscar altres avantatges en atac i que a ella li costi defensar les nostres pivots. Esperem haver après la lliçó, però un partit a aquest nivell es pot acabar decidint per moltes jugadores i no pas només per una.

Aquesta setmana, Ramon Jordana citava la seva companya Shay Murphy com la possible jugadora clau d'aquesta Copa...

És una gran jugadora amb molta experiència, però una de les grans virtuts nostres és que tenim moltes jugadores que poden agafar el protagonisme en un moment determinat. Si una té mal dia apareix la Shay, jo, l'Angel Robinson... Qualsevol pot acabar sent la jugadora clau de la Copa.