El CESET va aconseguir una victòria important davant un rival directe en un partit en què els locals van començar amb un gran encert des de la línia de tres punts, però els visitants, més encertats en tirs de camp, van acabar per davant al descans. A la segona part, el CESET, tot i cedir en el tercer parcial, va anar a buscar el partit i dos triples de Sima avançaven els de Santa Eugènia (58-56). La bona defensa i l'elecció de tir van ser claus perquè els gironins aconseguissin una treballada victòria davant un contrincant difícil.

En l'altre partit amb representació gironina de la jornada, l'Onyar va aconseguir la victòria a la pista de la Llosa Artés per 80-81 , després d'un partit molt igualat amb un final molt ajustat.