El GEiEG de rugbi va aconse?guir una victòria clara al camp del Sanse Scrub madrileny en un partit en què les noies de Coral Vila van mostrar la seva pitjor cara a la primera part, que va acabar amb un clar desavantatge en contra de les gironines, que perdien per 7-0.

L'esbroncada que Vila devia dirigir cap a les seves jugadores va fer efecte, ja que a la segona part va sortir un equip completament diferent sobre el terreny de joc. El GEiEG va aconseguir capgirar el marcador, doncs les tornes van canviar per complet, ja que les úniques dominadores sobre el camp van ser les gironines, aconseguint acabar el partit amb un clar 7-22. Els va mancar, però, un assaig més per aconseguir el punt de bonificació, cosa que hauria acabat d'arrodonir el resultat.

La propera setmana, les grupistes rebran a Torres de Palau a l'INEF de Barcelona, equip contra el que van disputar, recentment, la final de la Lliga Catalana, que se'ls va escapar tot i guanyar la tornada.