Gerro d'aigua freda a l'Olot, que iniciava la jornada a tres punts del play-off i va veure com al camp de l'Huracán de València va arribar la primera derrota del 2015. Va ser per la mínima, després que Julià aconseguís transformar en gol en el minut 35 una de les moltes ocasions de les quals va disposar el conjunt local a la primera part.

L'Huracán va apoderar-se del domini del joc des del primer moment, demostrant per què és un dels millors locals de la categoria, controlant la pilota i arribant amb perill cada vegada que s'acostava a la porteria de Wilfred. Els olotins, de la seva banda, es van plantar bé al terreny de joc, sense facilitar les coses als locals, però patint de valent cada vegada que aquests aconseguien trenar una bona jugada d'atac.

Si les arribades dels valencians eren perilloses, les olotines eren més aviat tímides, tot i que l'equip de Rodri hauria pogut avançar-se primer en el marcador si el xut de Sielva (m.6) hagués estat ben dirigit, o si la combinació entre Carlos i Trujillo (m.10), hagués trobat una bona finalització. Després d'aquestes dues tímides aproximacions dels garrotxins, Aridai va centrar una pilota que es va passejar sobre la línia de gol sense que ningú encertés a empènyer-la al fons de la xarxa (m.11) i, al quart d'ora, Javi Navarro va enviar una pilota al travesser.

El domini seguia essent pels locals, mentre que l'Olot arribava, quan podia, però sense mostrar-se massa incisiu, fins que l'Huracán va decidir posar una mica més de ritme al partit i va posar setge a la porteria de Wilfred. Agudo va intentar sorprendre el porter (m.32) amb un xut llunyà i, tres minuts més tard, Julià, des de la frontal de l'àrea, va enviar un xut que va picar, primer al travesser, per entrar a la porteria, marcant el primer gol. Abans del descans l'Huracán hauria pogut sentenciar si Agudo i Tariq haguéssin afinat més la punteria.

A la segona part, el joc es va tranquil·litzar una mica més. L'Olot va aconseguir ajuntar les línies, amb la qual cosa va impedir que els locals arribessin amb tant perill a l'àrea local i dominar el suficient per arribar més a la porteria. Amb tot, als de Rodri els faltava la profunditat per intentar atacar amb cert perill. L'entrada dels debutants Robert Simón i Sana N'Diaye va poder ajudar als olotins a guanyar en frescor i profunditat, tot i que no va ser suficient perquè els garrotxins aconseguissin marcar un gol que els hauria pogut tornar amb un punt.