Els resultats d'aquesta jornada han minimitzat els efectes de la derrota que l'Olot va patir al camp de l'Huracan València. L'Hércules, equip que estava en quarta posició, a tres punts dels garrotxins i marcava la separació amb el play-off d'ascens, va caure derrotat en la seva visita al camp del Sant Andreu i va cedir la quarta posició al Badalona, que va aconseguir una meritòria victòria al camp del Vila-real B el passat dissabte (1-2).

D'aquesta manera l'Olot, només perd un punt respecte les posicions de promoció, que té ara a quatre punts de distància, doncs, després de disputar-se 25 jornades, els de Rodri sumen 35 punts, per 39 del Badalona.

D'entre els quatre primers classificats, posicions que dónen dret a jugar la promoció d'ascens a Segona Divisió A, el quart lloc és el que més balla, doncs, de moment, les tres primeres posicions semblen ben sòlides, doncs tant Nàstic de Tarragona, com Lleida i Huracan segueixen forts a la part alta. Els tarragonins son líders en solitari (49 punts) i tenen el cinquè lloc a onze punts, mentre que els lleidatans sumen 45 punts i els valencians, amb 43, es mostren molt regulars les últimes jornades.