Bas Van der Kooy, l'holandès del Willebroad, es va imposar en la cursa social de Banyoles, la penúltima prova del Campionat Social d'Hivern de Carretera i competició que va reunir uns 250 participants comptant totes les categories, tot un rècord segons l'organització.

Després de dues voltes, en un recorregut que rondava els 75 quilòmetres, Van der Kooy va ser el més ràpid de la vintena de supervivents que van arribar amb certes opcions fins al final. L'holandès va imposar-se a l'esprint a Àlex Ulloa i a RobVan Broeckhoven, segon i tercer, respectivament. Pel que fa a les fèmines, Shelley J. Olds, la ciclista del Bigla, va ser la guanyadora, classificada per davant de Lotta Lepisto i Doris Schweizer.

Totes les categories van tenir premis per als seus guanyadors, que van ser els següents: Daniel Reyes (Elit), Aitor Ruiz (Júnior), Héctor Abad (Màster 30), Joan Pons (Màster 40), Santi Salavedra (Màster 50), Cristóbal Maya (Màster 60), Joan Camara (Cicloturista), Grabiel Roger (Cadet) i Sílvia Roura (Júnior femení). El premi de muntanya va ser per a Marc Almeda.