El binomi Girona i Esport està cada vegada més arrelat i, ahir, en va ser una prova més l'èxit de participació i organització de què va fer gala l'Open BMW de BTT, disputat a la capital, amb sortida i arribada al passeig de La Copa.

La prova, va oferir dos recorreguts un de llarg, de 30 quilòmetres, i un de curt, de gairebé 20, que sortia de La Devesa i s'enfilava cap a la zona de Sant Daniel i les Gavarres. El circuit llarg va ser guanyat pels corredors francesos Simon Chasseloup (1:33:18), primer classificat i vencedor en la categoria Màster30 i Guillaume Guilbaud, vencedor en categoria Èlit, a tres segons del seu compatriota. Ambdós participaven defensant els colors del Team Vendée VTT. En categoria juvenil, un altre integrant del mateix club, Arnaud Blanchart, va aconseguir la victòria, mentre que la primera fèmina va ser la nord-americana Jamie Bookwalter.

Pel que fa a la cursa curta, el vencedor va ser el cadet Jordi Ramon, que va aconseguir completar els 20 quilòmetres en 1:02:48, seguit pel Màster30 Jordi Ruiz, amb un temps de 1:03:31, mentre que la primera fèmina va ser la francesa Claudia Baudry (1:17:24), seguida per la seva compatriota Maria Bely (1:18:22).

Més de 250 participants van prendre part en una prova amb marcat caràcter internacional i que té vocació de continuïtat, doncs, des de la organització, el Club Ciclista Sais Bikes, volen convertir-la en la veritable festa de la bicicleta de Girona, intentant, de cara a l'any que ve donar-li un caràcter més popular a banda de l'apartat competitiu amb què s'ha estrenat. La regidora d'esports de Girona, Isabel Muradàs i Lluís Soler, representant de la Federació de Ciclisme, a més de Roger Pujol, fundador de Sais Bikes, van fer l'entrega de premis.