18 de febrer de 2015
18.02.2015

Banyoles rebrà les lliçons de Del Bosque i Scariolo

Són els caps de cartell de la quarta edició del Seminari de Tècnica i Tàctica Esportiva que tindrà lloc al mes d'abril

18.02.2015 | 00:00

Vicente del Bosque i Sergio Scariolo, dos noms propis i amb certa rellevància en el món de l'esport, han trobat un forat en la seva agenda per ser, el mes d'abril vinent, a Banyoles. El motiu? La celebració del Seminari de Tècnica i Tàctica Esportiva que s'impartirà a la localitat i que, en la seva quarta edició tindrà als dos entrenadors com a caps de cartell.

El Seminari, orgaitzat cada dos anys per la Càtedra d'Esport i Educació Física - Centre d'Estudis Olímpics de la Universitat de Girona té la intenció d'"analitzar, reflexionar i discutir sobre els sistemes de joc, els aspectes relatius a la tàctica col·lectiva i també sobre les aportacions individuals dins dels sistemes col·lectius", segons el comunicat de premsa emès ahir per l'Ajuntament de Banyoles. Enguany, serà l'Auditori de l'Ateneu de Banyoles i el Centre de Tecnificació la Farga els escenaris encarregats d'acollir un Seminari que tindrà lloc el 24 i 25 d'abril. Dos dels ponents seran Vicente Del Bosque, actual seleccionador espanyol de futbol; i també Sergio Scariolo, entrenador de bàsquet actualment sense equip però que ha dirigit, entre d'altres, el combinat nacional espanyol. No seran els únics: Jaume Comas (exjugador de bàsquet professional), el Dr. Luis Miguel García (investigador referent en Iniciació Esportiva de la Universitat de Castella la Manxa) o també el Dr. Daniel Memmert (investigador en els àmbits de la Psicologia de l'Esport de la Universitat Esportiva Alemanya de Colònia també figuren en el cartell.

Les inscripcions, obertes

Tots aquells que estiguin interessats en inscriure's al Seminari tenen fins el 17 del proper mes d'abril per fer-ho. Cal, però, que omplin el formulari d'inscripció pertinent al lloc web (www.udg.edu) i formalitzar el pagament de 75 euros (per al públic en general) o de 50 per als estudiants i d'altres col·lectius.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

LaLiga

El futbol, el motor de l'economia

A Catalunya el futbol va generar un impacte equivalent a l’1,21% del PIB autonòmic, fins als 2.641 milions d'euros a l'any


Buscador de deportes