El davanter de l'Espanyol Sergio García ha rebutjat una oferta de l'Hebei Fortune xinès, dirigit per Radomir Antic, de quasi 20 milions d'euros per a les dues properes temporades i mitja, segons va informar el seu representant Mágico Díaz.

"És una mica heavy per a ell prendre una decisió així, però hem pensat que el millor que pot fer és seguir. El seu compromís és total i no vol perdre's el moment màgic del 4 de març (la tornada de les semifinals de Copa)", va declarar ahir el seu agent. Díaz també va comentar la il·lusió del futbolista a ajudar l'Espanyol a classificar-se per a la final del torneig. A més, un dels seus somnis és "tornar a la selecció espanyola". "Li faria una il·lusió enorme. Veu que és possible", va comentar.

"No me'n podia anar"

El mateix Sergio García també va valorar la seva negativa a l'oferta de 20 milions d'euros bruts per dues temporades de l'Hebei Fortune xinès i va subratllar que, malgrat la quantitat tan elevada, "el meu cor em deia que no podia anar-me'n, per això l'he rebutjada".

L'atacant també va exhibir el seu compromís total amb l'entitat catalana. "El capità no pot abandonar el vaixell perquè aquesta és la meva gent i casa meva. Estic content i feliç i espero que els seguidors també ho estiguin", va comentar als mitjans del club.