L'argentí Leo Messi va reconèixer ahir que després de la derrota a Anoeta el Barcelona, que ha encadenat onze victòries consecutives, va canviar en "actitud, ganes, la manera de pressionar i tenir la pilota". En un acte comercial celebrat a Barcelona, el davanter argentí va repassar l'actualitat del seu equip que, segons va explicar, ha aconseguit "canviar la imatge que estava donant" en el primer tram de temporada. "Des d'aquest partit (Reial Societat) a avui ha canviat tot: l'actitud, les ganes de l'equip, sortir al camp d'una altra manera i la forma de pressionar i de tenir la pilota", va assenyalar.

Sobre el bon moment pel qual passa el Barcelona, Messi va subratllar que el seu equip és capaç de jugar directe sense perdre el toc d'abans. "Tenim les dues coses, podem jugar al contraatac. Amb els davanters que tenim ens agrada arribar ràpid a l'arc, però també tenim l'altra part que no la vam perdre, que és tenir la pilota i atacar moltes defenses que se'ns tanquen enrere", va indicar. Tot això amb l'objectiu de guanyar els títols que no es van aconseguir en el passat curs, que, segons va admetre, "no va ser bo" a causa de "molts inconvenients dins i fora" del camp. "L'equip intenta aconseguir tot el que juguem, anem a totes. A vegades es pot, a vegades no. Aquest any volem que no es repeteixi el mateix que l'any passat i vull seguir de la manera que estic, sent útil per a l'equip", va afegir Messi. En aquest sentit, el davanter argentí veu l'equip preparat per aconseguir els títols al final de la present temporada: "Encara no hem aconseguit res, aquests mesos són fonamentals. Estant a aquest nivell podem aconseguir el que volem".

L'incert futur d'Adriano

Conscient que sota les ordres de Luis Enrique Martínez la seva participació ha baixat en comparació a d'altres temporades, Adriano Correia va obrir la porta a escoltar ofertes aquest estiu. "Si en un futur hi ha propostes, és clar que les escoltaré, al costat del meu representant, però de moment, fins al final de temporada, vull pensar en el Barça i gaudir amb l'equip per guanyar títols", va dir ahir Adriano.