L'atleta de l'Associació Atlètica Palamós Adel Mechaal va aconseguir pujar al graó més alt del podi en els campionats d'Espanya en pista coberta, disputats a Antequera aquest cap de setmana, en la prova de 3.000 metres i, d'aquesta manera, obté el bitllet per participar als Campionats d'Europa que s'han de celebrar a Praga. El palamosí, que va aconse?guir vèncer la prova amb un temps de 8:08.92, va superar Jesús España (8:09.25) en l'esprint final i, més enrere va arribar Carlos Alonso (8:11.55).

L'atleta gironí va deixar-se portar pel ritme del grup, marcat primer per Roberto Alaiz i, després, per Carlos Alonso, abans de fer l'atac definitiu i acabar enduent-se la prova.

Tenen possibilitats de seguir els passos de Mechaal la també atleta de l'Associació Atlètica Palamós Èlia Vallès, ja que va aconseguir classificar-se per a la final dels 400 metres d'aquest matí, a més de la banyolina Esther Guerrero, que va vèncer la seva semifinal de 800 metres i va aconseguir el bitllet per a la final, que també es disputarà aquest matí.

Les proves es poden seguir per la retransmissió en directe de Teledeporte i la final de 400 metres serà a les 11:40, mentre que la dels 800 metres es farà a les 12:45.