Oblidada l'ensopegada al camp de l'Huracán, l'Olot vol tornar a sentir el gust de la victòria davant la seva afició, i tindrà una oportunitat per fer-ho aquesta tarda, 16.30, davant l'Olímpic de Xàtiva.

Els de Rodri, que poden recuperar tres homes que no van poder jugar al camp valencià, només pensen a tornar a la bona dinàmica i sumar la tercera victòria consecutiva a casa i així seguir pressionant el grup capdavanter, ja que es troben a només quatre punts del Badalona, quart classificat i equip que ocupa la darrera plaça per accedir a la promoció d'ascens.

Així, doncs, amb Calavera, Héctor Simon i Uri altre cop disponibles, Rodri podrà fer l'equip que vegi millor de cara a rebre l'Olímpic, rival, com tots els d'aquesta categoria a tenir en compte, ja que el conjunt visitant arribarà al Municipal d'Olot amb només quatre punts de desavantatge respecte als garrotxins, que ocupen la catorzena posició. A més, els de Sandroni voldran recuperar els tres punts perduts la passada jornada al seu camp davant el Lleida (0-2), amb la qual cosa serà un rival més perillós encara.

Amb tot l'Olot voldrà sortir a mossegar i no donar opcions al rival, ja que encara els dol l'inici de la segona part en el partit d'anada en què, en només dos minuts els de Xàtiva els van poder remuntar el 0-1 que havia marcat Carlos abans del descans, en un partit que va tenir una segona part per oblidar, per acabar 3-1. Els olotins volen brindar, doncs, la tercera victòria seguida al Municipal a una afició que es mereix tot el que li pugui donar l'equip.