Després de caure davant el Màlaga (0-1), l'entrenador del Barcelona, Luis Enrique Martínez, va admetre que és un resultat que els fa "mal", si bé va subratllar que la derrota "pot ser fins i tot merescuda". L'equip malagueny va tallar de manera inesperada una ratxa d'onze victòries consecutives dels blaugrana, en un duel en què el tècnic asturià va admetre que el seu equip "no ha estat gaire encertat".

"A la primera part hem estat més o menys bé, el rival s'ha aprofitat d'un error i s'ha avançat al marcador. En la segona hi ha hagut un moment en el qual no hem mostrat el millor moment en l'aspecte individual i col·lectiu", va indicar. Considera Luis Enrique que els va faltar "equilibri i paciència", dues flaqueses a les quals s'hi va afegir "la falta d'efectivitat en atac" en un dia en el qual, segons va assenyalar, van atacar massa pel centre davant la fèrria defensa del conjunt andalús. "M'agradaria que fos un accident. Aquest tipus de defenses és una situació del joc que coneixem a la perfecció. Quan minimitzes els efectius del rival té molt mèrit, i això, unit a la interpretació menys bona per la nostra part, fa que ens emportem una derrota que considero que pot ser fins i tot merescuda", va argumentar.

Malgrat que el gol malagueny es produeix com a conseqüència d'un error defensiu d'Alves i Bravo, Luis Enrique no va voler individualitzar. "Els errors igual que les derrotes són de tots els jugadors, de l'entrenador en primer lloc i de tot l'equip", va dir.

En tot cas, va preferir girar full i pensar en el partit d'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions que dimarts que ve jugaran contra el Manchester City. "Les derrotes quan apareixen són doloroses. Costa superar-les. Tenim un repte espectacular en tres dies", va destacar sobre el retorn a Europa. I de la lliga, perduda l'ocasió de ser líder provisional, va destacar que "encara queda molt".