Sobreviure durant la primera part i a punt de la proesa a la segona. Empatar davant d'un equip que anava tercer, que sempre s'ha mogut en places de play-off, ferit per dues derrotes seguides i, fer-ho en inferioritat numèrica durant més de vint minuts per l'expulsió per dues grogues del defensa ?Subirana, té molt mèrit.

És més, amb un home menys, els de Mármol s'haurien pogut emportar els tres punts de Can Rosés si Marc Medina, al minut 30 de la segona part, hagués aprofitat una excel·lent assistència de Manga, la falta picada per l'ex-Girona, va passar per damunt de la tanca i va deixar sol a Medina. L'ex-Guíxols però, va enviar el xut a la dreta d'Imanol.

En la primera part el degà ho va passar malament de veritat i, amb prou feines, va ensumar l'esfèrica. L'equip local, dirigit pel veterà i extècnic del Palamós Julià García, va passar per sobre dels gironins. El Rubí va tancar els visitants a l'àrea de Bayona i, amb una pressió i intensitat molt grans, va posar en seriosos problemes un conjunt palamosí que, en tota la primera part només va disposar d'una rematada amb el cap d'Arimany, que va sortir fregant l'escaire dret de la porteria barcelonina (m.37).

En canvi, els locals, amb una acció molt perillosa de Collado, ben resolta per Bayona (m.24), i dos travessers d'Héctor (m.30) i de Torres (m.42), marxaven al descans empipats i sense creure's que l'electrònic reflectís un 0-0.

A la segona part el Palamós va canviar i, a força de sacrifici, capacitat de patiment i reacció, va estar a punt de capgirar el marcador advers. El Rubí es va avançar només començar la segona meitat, seguint l'embranzida de la bona primera part, després d'una centrada des de la banda esquerra, en què el davanter local Torres, enmig d'un bosc de cames va ser el més hàbil posant el peu. Com va passar en l'últim partit al camp del Prat, el Palamós va rebre l'1-0, però immediatament després, i mitjançant una acció idèntica, va empatar: assistència en profunditat de Manga i Arimany no va perdonar i va anotar el seu desè gol.

A partir d'aquí el Palamós es va sobreposar a tots els obstacles i inconvenients i, a punt va estar de protagonitzar una gesta perquè amb un home menys, per l'expusió de Subirana (m.69), va tenir l'1-2 a tocar dels dits.

Novament Manga, amb un llançament de falta, va posar la pilota allà on volia però Medina no va definir bé en l'u contra u davant el porter Imanol.

Diumenge vinent, un altre os dur de rosegar, l'Europa (tercer) visitarà l'estadi Palamós Costa Brava, amb baixes sensibles en el bàndol local, com Subirana, que haurà de complir un partit de sanció per l'expulsió, Medina i Elies Martí, que han de complir el cicle de targetes.

Com explica Mármol, però, "tenim a un equip juvenil superpotent que ens ajudarà"..