El Peralada va aconseguir sumar tres punts més que l'acosten, encara més, al somiat objectiu de mantenir la categoria. Ni el Sabadell B ni la tramuntana van presentar arguments suficients perquè els de Nacho Castro deixessin de creure en una victòria que buscaven, com cada jornada, ja que si alguna cosa caracteritza l'equip són les ganes de competir que mostra en cada partit.

El Sabadell B no va saber ser rival per a un Peralada que va poder dominar el partit en tot moment, amb el vent a favor i amb el vent en contra i que només la manca de punteria va impedir que el resultat final fos més ampli.

Els altempordanesos van avançar-se en el m. 25, gràcies a un gol d'Aleix Feixas, que va saber culminar una molt bon jugada de contraatac de Litus, quan jugaven a contra vent.

A la represa, els de Castro van saber controlar el partit i no van donar opcions a un Sabadell que no sabia com havia de plantejar el partit per aturar els verd-i-blancs. I, novament, gràcies a una ràpida contra, els locals aconseguien sentenciar el rival després que Joan Corominas pogués batre el porter visitant per segona vegada (m.62).

Fins al final va ser un monòleg local en què no es va haver de patir, en cap moment, pels tres punts. Amb aquesta victòria el Peralada suma ja 35 punts, se situa novè a la taula, i és més a prop d'aconse?guir arribar als 44-45 que anhelen per tal d'obtenir el premi de la permanència a Tercera, en la temporada del seu retorn.