A nou segons per acabar el partit, i amb empat a 92 en el marcador, el Martorell tenia la possessió de la pilota però la bona defensa del Quart li va permetre recuperar-la i tenir temps de guanyar el partit amb un agònic triple d'Èric Jiménez llançat des de set metre (95-92).

Abans, al llarg del partit, l'equip de Marc Delemus havia aconseguit tenir avantatges de més de deu punts en diferents fases però el Martorell sempre aconseguia retallar distàncies. Es va entrar al tram final de partit amb equilibri en el marcador, però, a cinquanta segons del final, els gironins tenien tres punts de marge: 90-87. El Martorell va empatar amb un triple i, en el darrer minuts, els dos equips van anotar en els seus atacs abans que s'entrés en els nous decisius segons finals. I Èric Jiménez acabés anotant el triple.

Amb aquesta victòria, el Quart es manté en la tercera posició de la lliga, empatat amb el segon, i a dues victòries del Collblanc, líder solvent del grup III de Lliga EBA.