El Barça visita aquesta tarda (16.00 hores) el Granada amb l'obligació de guanyar per no perdre pistonada amb el Reial Madrid i esmenar així la seva punxada a casa davant el Màlaga, en un duel entre equips amb objectius ben diversos, però igual de necessitats, ja que els granadins busquen donar un cop que els acosti a la permanència.

Si bé els blaugrana arriben a la cita després de vèncer amb certa comoditat al camp del Manchester City a Europa, tot just fa set dies encaixaven una sorprenent i imprevista desfeta amb el Màlaga (0-1). No sembla que l'equip català es pugui permetre més ensopegades, ja que torna a estar a quatre punts del líder Madrid, que segueix sense afluixar.

S'espera que novament Luis Enrique introdueixi algun retoc a l'equip, al marge del retorn de Claudio Bravo a la porteria, ja que entre setmana el Barcelona disputarà un partit vital, la tornada de les semifinals de la Copa del Rei en el camp del Vila-real.

Un dels canvis més previsibles és l'entrada de Xavi, que s'ha perduts els dos últims partits, i que Pedro Rodríguez torni a tenir minuts. També en defensa s'espera que Adriano, Bartra o Mathieu entrin a l'onze inicial.

Un rival ple de baixes

El Granada d'Abel Resino arriba al partit amb la moral per terra després de la dolorosa derrota soferta dilluns passat en el camp del Llevant (2-1), ensopegada que l'ha col·locat amb un desavantatge de quatre punts sobre la zona de salvació.

Els blanc-i-vermells es presenten amb un grapat de baixes: estan lesionats Piti, Marreh i Mainz, mentre que Insúa, Juan Carlos Pérez, Adrián Colunga i El Arabi tampoc hi seran per sanció.