L'Espanyol no va tenir pietat del cuer i, sense excessiva brillantor, va signar un 1-0 gràcies a una fuetada d'Abraham a la primera meitat que va suposar la sisena derrota consecutiva del Còrdova, un marcador que permet als catalans arribar amb la moral alta a les semifinals de la Copa.

La primera hora de partit va ser insulsa. El Còrdova provava fortuna aprofitant algunes pèrdues del contrari, sense èxit, i els de Sergio González estrenyien amb centres i pilotes llargues: les individualitats apareixien amb comptagotes. Tots dos conjunts signaven un pols travat. En el tram final van arribar les ocasions més clares. I el gol. Primer, Fede Cartabia va examinar els reflexos de Kiko Casilla en el minut 40 amb una falta des de la frontal. Fins ara el porter no havia intervingut. Tres minuts després va arribar la resposta blanc-i-blava amb més encert. Abraham, que es va incorporar a l'atac amb velocitat des de la segona línia, va aprofitar la passada de Caicedo amb el cap i va clavar una fuetada imparable. Un xut ras i enganxat al pal esquerre (1-0).

El Còrdova va pressionar al tram final del partit; Bebé, que havia entrat al descans, va fregar el gol en dues ocasions i en els darrers compassos Crespo va enviar una pilota al travesser abans que Casilla evités l'empat a rematada de Khrin.