Terrell Myers i Ademola Okulaja van ser dos dels grans ídols de Fontajau abans que la irrupció d'Akasvayu portés a Girona noms com els de Marc Gasol, Raül López, Arriel McDonald i Svetislav Pesic. Una dècada després del seu pas per la ciutat, i ja retirats, segueixen vinculats al bàsquet, Myers com a tècnic i Okulaja fent de representant. Un reportatge publicat a la plana web de l'ACB aprofitant el record d'una cançó interpretada pel raper Nach, on ells apareixien, ha permès localitzar-los i saber a què es dediquen avui.

Okulaja va arribar a Fontajau el 20 de desembre de 2000, fitxat per rellevar el lesionat Brian Shorter. El Casademoment hi va guanyar un poderós aler-pivot que venia d'entrenar-se amb els 76ers de la NBA i que va demostrar un talent poques vegades vist fins aleshores a Girona. Aquell bon rendiment li va obrir la temporada següent les portes del Barça, d'on va passar a l'Unicaja per tornar al Casademont el curs 2003/04. El curs 2004/05, al qual feia referència la cançó de Nach, era jugador del València. Okulaja es va retirar de manera precoç el 2008 per culpa d'un tumor a l'espina dorsal, que va vèncer. Mentre es recuperava del càncer va estudiar el Master de màrqueting i comunicació esportiva de l'Eurolliga i va fundar Streetlife Internacional, una empresa dedicada a l'organització d'esdeveniments amb seu a Berlín, i Pro4Pros, de representació de jugadors. Ara està vinculat a Octagon, una agència que té com a cap visible a Espanya l'exjugador gironí Gerard Darnés.

El reportatge de la plana web de l'ACB també revela a què es dedica Terrell Myers. Aler amb passaport britànic, va arribar a Girona procedent dels London Towers la temporada 2003/04, amb Juan Llaneza a la banqueta, i s'hi va estar fins la 2005/06, la primera del projecte Akasvayu, abans de retirar-se el curs següent a Múrcia. Myers no va trigar a convertir-se en una de les estrelles de la competició, un autèntic canoner que aquella campanya 2004/05 va ser el cinquè màxim anotador de la lliga, amb 18,5 punts de mitjana.

Avui Myers és entrenador en cap del St. Andrew's High School, al petit estat de Delaware, on també exerceix d'assistent del degà. També desenvolupa un projecte d'acadèmia de formació de joves talents del bàsquet anomenat WeR1 Basketball. Per les seves mans han passat ja diversos jugadors que han acabat a la NCAA. Durant la seva estada a l'ACB va fundar una organització sense ànim de lucre que ofereix als estudiants de parla hispana l'oportunitat d'assistir a l'escola secundària als Estats Units. A Girona hi va fer estudis d'espanyol.