Cara i creu al final del partit entre dos col·legues, dos excompanys i dos amics com són Luis Enrique Martínez i Josep Guardiola. Refet però prudent, l'asturià va acabar sentint com l'afició cantava el seu nom el dia que tornava el millor entrenador de la història del club a la banqueta trival. "Espero que la millor nit encara estigui per arribar però ha estat una bona nit, sens dubte", confessava Luis Enrique al final del partit. El tècnic local no es veu encara a la final però sí que admet haver fet "un pas" important amb el 3-0. "És un resultat perfecte. Ens acosta una mica més a aquesta possible final però ho hem de confirmar a la tornada, que segur que serà un partit molt dur", deia el preparador que expressava la seva alegria. L'altra cara de la moneda era Guardiola.

El de Santpedor es va rendir al talent no només de Messi sinó de tot el Barça. "Hem d'intentar que participi tan poc com sigui possible, perquè si ho fa...", va deixar anar resignat. El Bayern el va contenir 76 minuts però no va poder fer res per evitar que despertés al 77. "El Barça està bé, no només Messi. Estan molt bé tots", deia un Guardiola que admetia que el 3-0 final va ser un resutlat "dur". "A la primera part hem controlat la pilota però ens hem desanimat amb l'1-0. Amb 2-0 teníem una opció...i ara amb el 3-0 és més difícil. La setmana que ve jugarem a Munic i ja es veurà", deia.

Luis Enrique va admetre que estava "molt satisfet pel joc i el resultat davant un rival de tanta entitat. Hem tingut moltes ocasions i ells molt poques", recordava. En aquest sentit i malgrat la clara diferència al marcador, Luis Enrique admetia l'equilibri que hi va haver durant tot el partit. "El resultat és impressionant però durant tot el partit ha regnat la igualtat". Sobre la tornada, Luis Enrique va assegurar que el Barça no especularà amb el resultat per evitar disgustos i una possible remuntada bavaresa. "Ja van remuntar al Porto a quarts i en aquesta competició un equip va perdre la final després d'anar a la mitja part guanyant per 3-0".

Respecte el partit d'ahir, Luis Enrique destacava el fet que el Barça hagués tingut "moltes més ocasions que el rival" i celebrava que gràcies a quinze minuts "apassionants" haguessin pogut "obtenir un bon resultat". En aquest sentit, Luis Enrique també va destacar el fet de no haver encaixat cap gol a casa. "És molt important". "No esperava un partit diferent. Tots dos equips, hem pressionat i intentat molestar-nos al màxim quan no teníem la pilota". El partit el va decidir un Messi que va recuperar la seva millor versió i es va tornar a disfressar de mite per esclafar el Bayern. "Sense dubte, amb ell tot és més fàcil. És d'una altra dimensió. Ara bé, tant ell com tots els atacants i altres companys han corregut moltíssim. Si no som un bon equip, no hauríem tingut res a fer contra el Bayern". Guardiola va acabar felicitant el Barça "de tot cor" però avisant que encara no llença la tovallola. "Ens ?veiem dimarts a Munic".