L'Escala va tancar una magnífica participació a Primera Catalana en la temporada del retorn a la categoria amb un meritori empat al camp del campió, el Júpiter. Els locals es van avançar gràcies a un penal transformat per Prat, però els altempordanesos mai van donar el partit per perdut i van aconseguir l'empat a nou minuts del final.

Duel de descendits en el Municipal en un partit on el pes el va dur el Tecnofutbol fins al minut 65. A partir d'aquí, el Banyoles va dominar amb un joc brillant i va superar un marcador advers, cosa que obligava els visitants a sortir en contres perilloses que Gallego va controlar amb autoritat. Si bé els locals van encetar aviat el marcador amb una vaselina de Rama, disset minuts després i en només tres minuts, els barcelonins van donar la volta al marcador. Els locals van seguir fent el seu joc sense nervis i fent els dos gols que acomiaden la temporada i també la categoria.

Empat de La Jonquera davant el cuer en un partit en què no hi havia res en joc.

Nova derrota del Girona B a casa contra el Molletenc, que tanca una discreta temporada a la zona mitja de la classificació.