Una victòria i un quart lloc en Moto 4, un tercer lloc a Moto 3 i un segon lloc en Open 600 va ser el botí de l'ETG Racing en la segona prova del Campionat d'Espanya de Velocitat d'aquest cap de setmana a Jerez. El segon lloc del gironí Xavi Pinsach, que sortia de la pole i que ja havia guanyat la primera prova del campionat, consolida l'Escola Tècnica Girona al capdavant d'aquesta nova categoria amb l'afegit que el pilot ha estat alumne del mòdul de mecànica de competició de l'escola gironina.

Dissabte, un cop fets els entrenaments, Jérez va acollir les primeres curses del cap de setmana on l'ETG va aconseguir pujar al podi gràcies al tercer lloc de Ferran Ferández. Ja en diumenge, els pilots de l'escuderia gironina varen destacar a la cursa de Moto 4 on Xavier Artigas va guanyar amb molta solvència mentre Marcos Ruda va acabar a un pas del podi en el quart lloc.

Desrés, Jerez va viure la segona cursa de Pre Moto 3 del cap de setmana on Ferran Fernández, que havia guanyat el dia abans, només va poder ser dotzè i el seu company a l'ETG, Francesc Perez, sisè. Finalment, el cap de setmana del Campionat d'Espanya de Veocitat al circuit de Jérez de la Frontera, el va tnacar l'esmentada cursa de uperstock/Open600 en la qual Xavier Pinsach sortia de la pole i acabaria en la segona posició final just per darrer de Marcos Ramírez.