El president del Reial Madrid, Florentino Pérez, va destacar que el nou entrenador del conjunt blanc per les properes tres temporades, Rafa Benítez, respira "futbol, professionalitat i madridisme", en la presentació del tècnic madrileny a la llotja d'Honor de l'estadi Santiago Bernabéu.

"Avui comencem una nova etapa amb el convenciment que l'arribada de Rafa Benítez ens farà més forts. Per iniciar aquest nou temps comptem amb un nou entrenador que respira futbol, professionalitat i madridisme, un tècnic que desitjava i somiava amb afrontar aquest repte", va manifestar Florentino Pérez a l'acte.

Per la seva banda, Rafa Benítez es va mostrar molt emocionat d'afrontar aquesta nova etapa en el Reial Madrid. "És un dia emocionant perquè torno a la meva casa. Treballaré i espero que les coses vagin bé i guanyem títols i l'equip jugui bé. Moltes gràcies per la confiança dipositada", va dir entre llàgrimes l'entrenador madrileny, que va estar acompanyat per la seva dona Montse i va rebre una samarreta del Reial Madrid amb el seu nom.