L'Spar Citylift Girona jugarà la pròxima edició de l'Eurolliga amb el suport econòmic de les institucions i dels seus dos patrocinadors principals, però l'antiga entrenadora del primer equip i ara reconvertida a portaveu del club, Anna Caula, recordava ahir que també ha arribat el moment d'augmentar el nombre d'abonats. «Necessitem l'ajuda de tothom, col·laboracions de patrocinadors més petits i també ampliar els ingressos per la via dels abonats», va explicar Caula en una roda de premsa conjunta amb els responsables dels dos patrocinadors per confirmar oficialment la inscripció a l'Eurolliga i donar el tret de sortida a la campanya d'abonaments.

«Com ha dit sempre el president (Llorenç Biargé) a l'Uni hem destacat sempre per anar creixent any a any encara que, sovint, el pas que volguéssim fos utòpic, però crec que ara ja potser ens hem fet grans i, un cop assegurat el suficient suport econòmic per ser competitius a l'Eurolliga i per augmentar la nostra estructura com a equip», ens hem decidit a fer aquest nou pas», anava argumentant Caula, que va definir la presència de l'Spar Citylift Girona a l'Eurolliga com «un projecte de ciutat». «Ens estem trobant amb una experiència que no havíem viscut mai, vas pel carrer i la gent et pregunta quan es podrà fer abonat o s'interessa per l'equip», va apuntar Anna Caula abans de deixar pas al responsable de màrqueting del club, Xavi Fernández, qui va detallar la campanya d'abonaments.

Cinquanta euros és el que costarà veure tots els partits que la temporada vinent l'Spar Citylift Girona jugui tant a l'Eurolliga, com a Lliga Femenina, amb l'afegit del duel contra el Perfumerías Avenida a la Supercopa d'Espanya que obrirà el curs. «És un preu molt ajustat», va dir Xavi Fernández recordant que, amb aquests cinquanta euros, cada abonat també rebrà una samarreta commemorativa dels deu anys del club i un pòster de la plantilla campiona de Lliga. Els abonats de l'Spar Citylift, a més, disposaran d'aparcament reservat a Fontajau en els dies de partit. «Som conscients que Girona és una ciutat complicada pel que fa a venda d'abonaments, recordo partits d'ACB entre el Casademont i el Joventut amb dos mil espectadors, i per tant no crec que ens hàgim de marcar una concreta d'abonats, però arribar al miler estaria bé», va dir l'exjugador de Barça, Casademont i Unicaja, entre d'altres equips.

Noemí Jordana, única jugadora

La campanya publicitària de captació de nous abonats començarà de manera immediata amb la base Noemí Jordana, de la qual Anna Caula va confirmar ahir la seva renovació, com a imatge en els cartells. Ara mateix, Jordana és l'única peça amb contracte d'un equip que, per motius contractuals, encara no ha revelat el nom del tècnic que agafarà el relleu de Roberto Íñiguez a la banqueta.

La confecció de la plantilla també avança amb cautela, perquè els responsables del club volen tenir la certesa que l'Spar Citylift no haurà de jugar cap fase prèvia a l'Eurolliga i anirà directament a la fase de grups. El president del club, Llorenç Biargé, va aprofitar la setmana passada el Campionat d'Espanya cadet de Lleó per desplaçar-se fins a Madrid a tractar aquest tema. Jugar una fase prèvia el mes de setembre forçaria l'Spar Citylift Girona a contractar nord-americanes que no competeixin aquest estiu a la WNBA. Tot i això, el club creu que no hauran de jugar cap prèvia.