El Barça va tancar la celebració del seu 'triplet', després de l'obtenció de la Lliga de Campions dissabte a Berlín, amb una gran festa al Camp Nou, on es van reunir prop de 70.000 aficionats, molts dels quals portaven més de tres hores esperant els seus ídols.

La festa del Camp Nou va arrencar amb retard, a causa de que la desfilada pels carrers de Barcelona, ??que es va desenvolupat en un to festiu davant centenars de milers d'aficionats.

Gerard Piqué va ser el que va trencar una mica el protocol i, després d'agrair a companys i cos tècnic per la temporada realitzada, es va referir també al cantant colombià Kevin Roldán (min. 1 i 40 segons del vídeo adjunt).

"Gràcies, perquè amb tu va començar tot", va dir en al·lusió a la seva presència a la festa del 30 aniversari de Cristiano Ronaldo el passat 7 de febrer, després de perdre 4-0 al Vicente Calderón contra l'Atlètic de Madrid, i que va generar molta polèmica pel vídeo que va acabar a les xarxes socials.

L'acte va començar amb el record a les cinc Copes d'Europa que ha guanyat el Barcelona.

Posteriorment, amb l'estadi a les fosques i amb una llum blaugrana minimalista, van anar apareixent els integrants del cos tècnic, així com tots els jugadors, victorejats per un públic totalment entregat als seus herois.

Xavi, Iniesta i Messi, els últims a aparèixer, van ser una vegada més els futbolistes més aplaudits de la nit, especialment l'argentí, la debilitat de l'aficionat blaugrana.

En els parlaments al centre del camp, Luis Enrique va trencar el gel dient que l'equip "ha demostrat que té paraula" perquè fa dies "ens emplacem a ser aquí" per celebrar el 'triplet'.

"Vosaltres i nosaltres sabem que no ha estat un camí fàcil. Som forts amb vosaltres i ho hem demostrat. Seguim fent història, i que segueixi sent així. Us emplaço a seguir donant suport a l'equip", ha assenyalat.

L'adéu de Xavi

Per la seva banda, Xavi Hernández, en el seu últim acte com a barcelonista abans de marxar cap a Qatar, ha dit que se sent molt orgullós per "regalar aquesta temporada". "Us trobaré a faltar".

El nou capità barcelonista, Andres Iniesta, ha assegurat sentir-se "orgullós de pertànyer a aquest equip". "Vull felicitar el meu equip".

Lionel Messi també va prendre el micròfon en el centre del camp per assegurar que "estar aquí és una cosa increïble" després d'un any "difícil i dur com va ser el passat", referint-se a la temporada anterior.

"Seguirem perquè aquest grup té ganes i il·lusió de seguir aconseguint coses. I com vaig dir: 'Volíem les tres, i aquí estan les tres (copes)!", va concloure el jugador argentí.

També va intervenir un molt emocionat Alves, amb els ulls plorosos, que va agrair que el Barcelona l'hagi acollit: "A tots vostès, per fer-me feliç en aquest club. No sé si ha arribat el final. Aquí sóc feliç, i si no sóc aquí seguiré sent feliç perquè m'heu fet sentir-me un de vosaltres".