La Pobla de Mafumet havia de remuntar un resultat advers del partit d'anada a Cadis (1-0) i va superar el San Fernando per 2 gols a 0, aconseguint així superar ronda i plantar-se a la final per l'ascens a la Segona B. Els pobletans s'enfrontaran a un tercer o a un quart classificat i tindrà el partit de tornada a casa. Menys sort va tenir l'Ascó. L'equip de les terres de l'Ebre va caure a la tanda de penals davant el Logronyès, després d'empatar a 1 gol, idèntic resultat que al partit d'anada. Tot i dominar gran part del partit, la sort no va estar del costat català en els llançaments des dels onze metres.

On no hi ha opció per a cap equip català és a la lluita per l'ascens a Segona A. Amb el Nàstic i l'Oviedo ja ascendits, quatre equips lluitaran per dues places a la categoria de plata del futbol estatal. Hi serà l'Huracán de València, que va eliminar el Guadalajara i es veurà les cares a la final de la promoció d'ascens amb l'Osca, que es va desfer molt còmodament del Racing de Ferrol.

L'altra eliminatòria la disputaran el Cadis, que es va desfer per la mínima de l'Hèrcules a l'estadi Ramón de Carranza i es jugarà l'ascens davant l'Athletic de Bilbao B, que superava la seva eliminatòria davant l'UCAM Múrcia.