El Palamós continua reforçant-se a consciència i si dimarts anunciava l'arribada del porter selvatà Aleix Manzano, ahir va fer públics tres nous fitxatges. Es tracta del migcampista Marçal Lladó (Sabadell B), el davanter Joan Corominas "Coro" (Peralada) i l'extrem Makay (Masnou). Tots tres seran presentats aquest vespre (19.30) al restaurant l'Ona del municipi.

Amb els tres reforços anunciats ahir el degà ja n'ha tancat sis de cares a la temporada que ve. A la banqueta hi repetirà el també director esportiu, Joan Mármol, després que es fes càrrec de l'equip aquest any a mig curs i aconseguís la permanència.

En aquests moments el Palamós ja té 17 futbolistes confirmats a l'espera de més renovacions, la més prioritària és la del migcampista Jordi Matamala i de més incorporacions. Les 11 renovacions fetes fins ara són: Joan Bayona, Àlex Fernández, Arsen Khrykhryan, David Cano, Eduard Subirana, Adrià Garcia, Marc Medina, Gerard Herrera, Moha, David Torres i Sebas. Els sis fitxatges realitzats són: Ignasi Pastor (Peralada), Agi Dembelley (Lloret), Aleix Manzano (SD Borja), més Lladó, Coro i Makay.

Les set baixes confirmades fins al moment són: Elies Martí, Cristian del Moral, Jayro Loinaz, Javi Morales, Amós Gasca (cedit a la UE Jonquera), Cristian Venzal i Dani Castilla.