La triatleta banyolina Carolina Routier, amb un registre d'1h.53:55 i vencent en les tres distàncies, es va imposar al Garmin Triatló de Barcelona en el qual va compartir campionat amb la seva parella, Mario Mola, vencedor en categoria masculina (1h.42:55). Carolina Routier i Anna Godoy, vencedora l'any passat, van protagonitzar un duel molt esperat que es va decantar de manera clara per la gironina, de 25 anys i companya sentimental de Mario Mola, que va aconseguir el seu primer triomf a Barcelona. Routier, es va imposar en la prova de natació, amb un registre de 18:08, superant Godoy en 47 segons i l'australiana Natalie Van Coevorden en 51 segons.

"A diferència d'altres cops, no he tingut alts i baixos i m'he sentit molt bé", deia la banyolina. Ara Routier competirà al costat de Mola a les Sèries Mundials d'Hamburg i va acabar dient que "és la meva primera victòria a Barcelona i ha estat especial perquè en Mario ha guanyat. Estic molt contenta".