El triatleta olotí del Where is the limit, Nan Oliveras, ha aconseguit aquest cap de setmana pujar al podi al Campionat d'Espanya Èlit en distància Sprint que es va celebrar a Pontevedra. Oliveras defensava el títol guanyat la temporada passada, amb la dificultat afegida d'haver de competir amb l'actual campió del món, Javier Gómez Noya, que posava el llistó molt alt per poder revalidar el títol.

Després dels 750 metres de natació, Oliveras tenia per davant un grup de 4 triatletes destacats a 25 segons. Aquests 4 triatletes, entre els quals hi havia Gómez Noya, van establir una bona entesa en el circuit ciclista que els va permetre ampliar l'avantatge fins als 50 segons respecte al segon grup (d'uns 30 triatletes) on marxava Oliveras.

Pujar al podi semblava difícil però Oliveras va sortir molt ràpid en els primers metres dels 5 km corrent i de seguida va trencar el grup per iniciar una impressionat remuntada. Cap al segon quilòmetre ja es va situar en 4a posició i va ser en l'últim tram on va poder atrapar el tercer. Finalment, va entrar a meta a només 7 segons del segon i a poc més d'un minut de Javi Gómez Noya. Al final de la prova, Oliveras reconeixia que la cursa se li havia fet curta. "M'he trobat molt bé corrent. M'han faltat metres per poder lluitar pel segon lloc. Estic content de poder compartit podi amb el millor triatleta del món", deia. El proper objectiu d'Oliveras serà l'Europeu de Banyoles Sub23, on buscarà la classificació per al Mundial.