26 de juny de 2015
26.06.2015

Jordi Majó està «fart» de les guerres internes al Barça

26.06.2015 | 07:11

El precandidat a la presidència del FC Barcelona Jordi Majó va afirmar ahir que està «fart» de les ?guerres internes en la directiva del club català. En una conferència organitzada pel Fòrum Europa-Tribuna Catalunya i emmarcada dins del cicle «Especial Eleccions Barça 2015», Majó va explicar gran part del projecte que durà a terme si arriba a participar i guanyar les eleccions a la presidència del Barcelona, el pròxim 18 de juliol.
«Excepte Jordi Farré, la resta de precandidats van pertànyer al mateix grup i estem farts de les guer?res internes entre famílies que afecten directament el Barça», va opinar Majó, que assegura que «la gestió actual no s'ajusta a la grandesa de l'equip».
El precandidat també va parlar de les campanyes de la resta d'aspirants. «Laporta es presenta com si fos un cara a cara amb Bartomeu, i crec que és una falta de respecte a la resta de nosaltres», va dir. «Tampoc -Laporta- ha presentat cap tipus de programa i les cares anunciades són de persones que només vénen a cobrar del club», va afegir.
Segons Jordi Majó, en l'aspecte esportiu «l'equip funciona i tots opinem que l'entrenador -Luis Enrique- ha de continuar».
Sobre si és important la figura del director tècnic en el club, càrrec per al qual recentment ha confirmat l'exjugador Michael Laudrup, Majó va dir: «És la persona ideal: té ADN Barça, maduresa, experiència i coneix el mercat i els jugadors que despunten en altres clubs».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes