La selecció espanyola va caure contra Turquia (72-65) en el segon partit del Mundial sub-19 que s'està jugant a Creta en un partit en què el gironí Yankuba Sima va tornar a demostrar la seva potència en el joc interior amb 11 rebots.

L''equip de Joaquín Pardo no va poder ahir culminar la remuntada en l'últim quart després d'arribar a anar perdent per fins a 19 punts. Aquesta vegada va ser Francisco Alonso el més destacat ofensivament de l'equip espanyol, amb 14 punts, els mateixos que l'altre màxim anotador del partit, el turc Korkmaz.

Espanya, que dissabte va debutar amb victòria davant la Xina per 84-73, jugarà el seu tercer partit demà dimarts contra l'Argentina (12.45). En l'altre partit del Grup B jugat aquest diumenge, la Xina va guanyar l'Argentina per 74-67.

La primera fase del Mundial només servirà per establir els encreuaments de vuitens de final, ja que els quatre equips de cada un dels quatre grups accedeixen a la segona fase. L'objectiu per a Espanya és evitar jugar a vuitens contra Estats Units i Croàcia.