El Bordils va obrir ahir la seva tercera temporada a la Divisió de Plata de l'handbol espanyol amb victòria, gols i espectacle en el derbi català contra La Roca. Un equip de la mateixa lliga que els de Pau Campos, és a dir, un rival que com els gironins pugnarà abans que res per assegurar la permanència al més aviat possible. Amb Combis i Nonó liderant la faceta ofensiva amb vuit i set gols cadascun, el Bordils amb prou feines va necessitar la primera part per desfer-se dels barcelonins i donar la primera alegria a l'afició. Al descans el derbi estava perfectament encarrilat gràcies al 14-8 que hi havia al marcador. I just a l'inici de la represa va arribar la sentència amb un parcial de 4-0 que disparava l'avantatge fins als 10 gols de diferència (18-8) que ho deixava tot dat i beneït.

L'eficàcia de l'experiència, del jugadors amb més temporades a la plantilla, va permetre que Pau Campos pogués donar minuts a alguns dels joves del filial que aquest estiu han fet la pretemporada amb el primer equip. Hi haurà, al llarg de l'any, oportunitats per a tothom. Ahir els va tocar a Sergi Mach i a Arnau Palahí, que van demostrar que a la base del Blanc-i-Verd hi ha molt talent per tenir ben assegurat el relleu generacional. D'altra banda la victòria al derbi resulta molt meritòria, perquè aquests dos mateixos equips s'havien vist les cares fa un parell de setmanes en un amistós de pretemporada igualadíssim, que va acabar amb empat a 25 a la pista dels barcelonins.

El Bordils va sortir amb les piles ben carregades i La Roca només li va acabar durant deu minuts. Els gironins van firmar d'entrada un 2-0 en una declaració d'intencions cap al rival. La Roca va poder plantar cara fins a la meitat de la primera part. El 9-5 del tercer parcial ja començava a posar les coses molt ben encarades per als locals, contra un rival que no trobava respostes. Al descans l'avantatge era de sis, a l'inici de la segona se'n va anar als deu gols i al final del partit va acabar sent de dotze, la màxima diferència d'una primera matinal d'handbol a Bordils de la temporada que va il·lusionar l'afició. El Bordils afrontarà el proper cap de setmana la primera sortida de la temporada a Gijón, contra un rival descendit de l'Asobal. El proper rival a casa serà el Cisne, que ha pujat aquest any de Nacional. A la lliga els gironins tenen pendent el partit de Nava de la jornada 1, que disputaran al novembre.