El CT Girona acull fins el proper diumenge el Campionat de Catalunya de tennis, amb entrada gratuïta per a tots els aficionats. Ahir es va viure una jornada molt ventosa que es va caracteritzar pels partits curts i de resultats contundents.

En el quadre masculí destacava la victòria del jugador de Roses i cap de sèrie nº1 d'aquesta fase Eduard Güell, al seu antic entrenador Dino Callone per un contundent 6-1 i 6-0. Güell va destacar ja de petit al CT Aeròdrom d'Empuriabrava. Ara té 17 anys i és un dels 3 jugadors de tot l'Estat que s'entrena al CAR de Sant Cugat, una de les promeses del tennis gironí, català i espanyol. L'altre jugador gironí, Lionel Videla (també del CT Aeròdrom) es va desfer de Nikolas Sanchez per 6-2 i 7-5.

Del quadre femení en destaca la victòria de la jugadora del CT Salt, Polina Miroshnichenko contra Andrea Ribalta per 6-1 i 6-0. Polina que és la cap de sèrie nº 6, d'origen ucraïnès, va començar al CT d'Aro i ara és a Salt de la mà del seu entrenador Gerard Ventura.

D'aquests dos quadres de 32 jugadors/es en quedaran quatre que s'enfrontaran als 4 caps de sèrie que entren en joc a partir d'aquesta ronda. Cal destacar que els que s'incorporen a la competició són tennistes de primer nivell com Albert Ramos, Oscar Hernández, Marc Fornell i Pol Toledo. En noies, Guiomar Maristany, Helena Jensen, Esther López i Alba Cortina.