Compromís molt delicat per a l'Olot aquesta tarda davant el Barça B, amb l'objectiu imperiós d'aconseguir sumar els tres punts en joc. Els garrotxins, cuers de la classificació, amb només un empat en els quatre partits disputats (1-1 davant l'Alcoià en el primer partit de Lliga), es trobaran davant un equip que tampoc ha arrencat gens bé i que només ha sumat un punt. Els blaugrana, amb Gerard López a la banqueta, estan en fase d'adaptació a aquesta categoria, després del descens la temporada passada. L'entrada a la convocatòria de Dieguito, fins ara lesionat, és la gran novetat pel bàndol garrotxí.

Els de Rodri son conscients que l'única sortida que els queda és la victòria, si no volen entrar en una depressió ja en la cinquena jornada del campionat, en una categoria en què és molt difícil recuperar les posicions perdudes a principi de temporada. Una peça clau per començar a aconseguir resultats i sumar de tres en tres ha de ser Alberto Perea, que ja va disputar els primers minuts la passada jornada i que s'ha d'anar adaptant al grup per convertir-se en un dels puntals de l'equip.

Davant seu els garrotxins tindran un equip farcit de grans noms, tot i que no està trobant el seu futbol en aquesta categoria i que també té al seu tècnic, Gerard López, sobre la corda fluixa, ja que també ha sumat només un punt aquesta temporada i, tenint en compte els noms que té en nòmina, el balanç dels dotze disputats té un regust molt minso per a l'entitat blaugrana.

El tècnic de l'Olot, Rodri, no defuig la pressió i considera que "tenim l'obligació de guanyar. Ho devem a una afició que ens dóna sempre suport". L'avantmatx d'aquesta tarda servirà per presentar MIFAS i la Coordinadora de Discapacitats de la Garrotxa.