Diumenge vinent, contra el Vilafranca, els gols i la victòria es presenten més necessaris que mai si els gironins volen sortir del pou. Un dels molts tòpics que existeixen en el món del futbol diu que "aquell que perdona ho acaba pagant"i això és el que li va passar ahir al Palamós al Municipal d'Ascó (2-0).

En el darrer partit a casa, contra el Cerdanyola (0-0), sobretot a la segona part, els de Mármol van desaprofitar un munt d'ocasions i, ahir, a les terres de l'Ebre, en un inici de la segona meitat molt bo dels visitants, van gaudir de dues immillorables oportunitats per superar el porter Sergio López, però ni Roger Matamala ni Agi Dambelley van aconseguir perforar la porteria tarragonina.

El gol, tres en cinc jornades, és una de les assignatures a millorar si els groc-i-blau volen començar a escalar posicions. En canvi, a l'altra àrea, després de les dues arribades dels palamosins als dominis del porter local, el conjunt asconenc, entrenat per Miguel Rubio, no va perdonar i els gols de Llopis i Virgili van posar molt coll amunt la remuntada del degà.

A la primera part el Palamós ho va intentar amb dues accions de Moha. L'ex-Guíxols va estar a punt de marcar un gol olímpic, però en última instància Sergio López va evitar el 0-1 (m.17). El mateix jugador ho va provar uns minuts més tard quan Agi va fer una centrada des del costat dret, però Moha va enviar l'esfèrica a l'esquerra de la porteria asconenca (m.21).

El vigent campió de Tercera va posar a prova el capità Bayona quan Asier va xutar ajustat al pal dret, però una mà decisiva del veterà porter va servir per enviar la pilota a córner i perquè l'electrònic es mantingués inalterable en arribar el descans.

Sense gols no hi ha victòria. Del 0-1 a l'1-0. A la segona part, i amb dos minuts de diferència, el Palamós va disposar de dues claríssimes oportunitats que, més tard, acabaria lamentant. Una assistència de Moha va deixar sol a Roger Matamala davant el porter de l'Ascó, però en l'u contra u, el davanter palamosí no va estar prou encertat (m.52). Dos minuts més tard, Coro va assistir cap a Agi i l'ex-Lloret, un cop dins l'àrea, va enviar un xut duríssim al pal dret de Sergio López. En canvi qui no va perdonar va ser l'Ascó. Llopis, la primera pilota que va tocar la va enviar al fons de la xarxa de Bayona. Poc després de l'1-0, el davanter visitant Marc Medina va tenir a les seves botes l'1-1, però incomprensiblement, sol davant el porter, va xutar desviat a la dreta.

Sentència definitiva. Els locals, després de comprovar que la pólvora del degà estava molla van clavar l'estocada definitiva amb un segon gol del davanter Albert Virgili, que pràcticament tallava qualsevol opció deremuntada dels visitants.