L'Olot anunciarà aquest matí la renovació per dues temporades del seu secretari tècnic, David Comamala, en una mostra de confiança cap a un dels principals responsables de l'àrea tècnica a pesar dels mals resultats en aquest inici de lliga. Els garrotxins són cuers, amb només un punt, però tot i això les bones sensacions que transmet el futbol que practica l'equip de Rodri recomanen prudència i tranquil·litat a la directiva. Comamala, que compleix la seva tercera campanya al club, per tant, seguirà al càrrec dos anys més en un projecte continuïsta que també inclou Dionís Cros com a vicepresident esportiu i a Àlex Terma com a director esportiu.

"Estic content perquè és una clara mostra de confiança i de continuïtat. Els clubs han de tenir diverses velocitats de funcionament.No hem començat bé però això no pot aturar-nos. Tenim molt clara la linia esportiva de joc i plantilla i per això s'ha apostat per mantenir-la", deia ahir Comamala. Sobre els mals resultats de l'Olot a la lliga, el secretari tècnic va considerar que "en 4 dels 5 partits disputats hem competit bé o molt bé, només vam ser inferiors a Reus. Podríem tenir algun punt més". En aquest sentit va considerar que "hem de trencar la dinàmica aviat" i va subratllar que tant els tècnics com els jugadors són conscients que contra el Badalona i el Sabadell cal reaccionar.

A l'hora d'enumerar els motius que han dut l'Olot a aquest mal inici, Comamala va destacar que "no busquem excuses" però va apuntar que Dieguito fins la setmana passada no va rebre l'alta per entrenar amb el grup (pot tenir minuts a Badalona), que Perea va arribar al final del mercat i que homes com Héctor, Rojas i Abel no van poder fer la pretemporada amb normalitat per les lesions.