DAMM-GIRONA, 4-0

DAMM: Oscar, Pol, Gonzalo, Pallàs, Kilian (Rosique, m.89), Inés, Ignasi (Eudald, m.89), Jorge, Henry (Marc, m.84), Lladó i Moha (Víctor, m.84). Girona: Santaló, Puig, Abad (Mas, m.84), Abde, Álamo, Guillén (Torres, m.71), Caixal (Verdaguer, m.45), Pol Blay, Joel, Bargalló i Pimentel (Labiano, m.45). G golS: 1-0, m.6, Jorge; 2-0, m.31, Abde (pp); 3-0, m.81 Ignasi; 4-0, m.85, Jorge. A àrbitre: Carlos Ferrero, va amonestar amb targeta groga als locals Pallàs, Ignasi i Henry i als visitants Abde i Pol Blay.

El Girona va caure golejat al camp del Damm en un partit que va acabar amb un resultat enganyós. Si bé els de Robert Vila van saber controlar els tempos, dues centrades puntuals a la primera part van acabar amb la pilota al fons de la xarxa de la porteria de Santaló. Amb tot, els gironins van poder refer-se i, a la segona part, amb els canvis tàctics introduïts des de la banqueta, van poder apretar més als locals. Als últims deu minuts, quan els de Robert Vila atacaven ja a la desesperada, dues contres molt ben portades dels locals van acabar d'arrodonir-los el marcador, amb un 4-0 massa contundent per als gironins.