MASNOU-FIGUERES, 1-1

MASNOU: Rafa Leva, Márquez, Dani Prieto, Guti, Samper, Edu Domingo, Josevi (Gerard Artigas, min. 73), Sebas, Alabau, Òscar Arnau (Juanma, min. 83 i Mendo (Palanca, min. 68). FIGUERES: Gallego, Quimo, Cunill, Chicho, Varese, Ferran Grau, Roger Vidal, Pedro, Ritxi (Roger Brugué, min. 68), Adrià Casanova i Javi Revert (Venzal, min. 77). G golS: 1-0, min. 59, Alabau; 1-1, min. 70, Chicho.. A àrbitre: Carlos Albelda Bárcena. Va amonestar amb targeta groga Toni Cunill (Figueres). E ESTADI: Municipal del Masnou. Uns 150 espectadors.

El Figueres va sumar un punt a la seva visita al camp del Masnou, en un partit amb poques ocasions però molt intens físicament. Tots dos equips es van mostrar molt respecte i no hi van haver clares ocasions de gol al primer temps. Al minut 15, el Masnou va tenir l'ocasió més clara, amb una falta lateral que va refusar amb dificultats el porter figuerenc Gallego.

El Figueres, tot i disposar de córners i centrades laterals, no va aconseguir posar a prova el porter Rafa Leva. A la represa, el partit seguia amb la mateixa dinàmica i no hi havia cap dominador fins que el Masnou va estrenar el marcador. Centrada lateral de Josevi per a Alabau que es va avançar als defenses i amb el cap va marcar el primer gol del partit. Al minut 70, gran centrada de Pedro en una falta lateral que va rematar pràcticament a plaer Chicho, per empatar el partit. El Figueres va tenir tres ocasions al tram final del partit que no va saber aprofitar per guanyar i es va acabar emportant un punt del camp maresmenc.