L'Estartit va aconseguir sumar, finalment, la primera victòria en el tercer partit de la temporada, davant el Cerdanyola i després de fer una molt bona primera part (5-2). Tot i que les visitants van sortir molt fortes i van portar el pes del partit els primers deu minuts ben aviat les noies d'Albert Pujol van posar-se per feina i van aconseguir un resultat just i ampli al final de la primera part, 4-0 amb gols de Berta (2), Carla Puiggrós i Carla Puntonet.

A la segona part, les locals van baixar d'intensitat i això va permetre el Cerdanyola, a pilota aturada, acostar-se en el marcador, al quart d'hora de la represa. Amb tot, les locals no van voler sorpreses i van tancar, definitivament, el partit marcant el cinquè gol, obra de Blanca. Abans de finalitzar, les visitants van aconseguir també a pilota aturada posar el definitiu 5-2 en el marcador.