El Bordils va revolucionar ahir les xarxes socials amb un vídeo que promociona el partit de Copa del Rei d'aquest dissabte contra el Valladolid (20.00) fent una paròdia del que va fer servir la CUP en la campanya electoral. En les temporades anteriors els jugadors ja s'havien ofert per engrescar l'afició abans de la segona eliminatòria de Copa amb un petit curtmetratge, però aquesta vegada l'han rodat de manera professional gràcies a la intervenció de Gerard Ventura i Pau Punseti, de Paperfilm Produccions, exalumnes del tècnic Pau Campos a l'institut de Palafrugell i jugadors en actiu del Garbi. El film es va enregistrar diumenge al matí, hores després de la victòria contra el Cisne. Per un curt de tres minuts i mig van fer falta gairebé tres hores de feina amb els jugadors i l'entrenador convertits en actors per un dia, més el muntatge i l'edició.

La pel·lícula sorgeix d'una idea i d'un guió de Pau Campos, a qui se li va acudir parodiar el vídeo de la CUP després d'una tempesta d'idees amb la resta de la plantilla, que buscava impactar per promocionar la visita d'un històric exASOBAL com és el Valladolid d'aquest dissabte. D'aquesta manera el film mostra com la plantilla viatja en una furgoneta atrotinada per una carretera polsosa i plena de pedres fins que, de cop i volta, s'espatlla. Al final els jugadors l'han d'acabar empenyent. El vídeo inclou bromes als mateixos jugadors (fins i tot a alguns que no hi són, com Canyigueral) i es va rodar a l'exterior del pavelló Blanc-i-Verd.

Campos recordava ahir que «les altres vegades que havíem fet vídeos promocionals eren casolans i ens esperàvem a la segona eliminatòria de Copa. Ara hem decidit fer-ho ja abans de la primera pel potencial que té el Valladolid. Va ser una bona experiència i el resum de les preses faltes encara és més divertit que el curt en si». La furgoneta que surt en el curtmetratge els va ser cedida per un veí del poble. El Bordils ha superat sempre la primera ronda de la Copa (eliminant l'Octavio i l'Alcobendas, respectivament), per poder dur al poble dos Asobal com el Cangas i el Benidorm. Superar al Valladolid també equival a dur a Bordils un equip de la màxima categoria, tot i que aquest primer rival inicial pràcticament ja ho és: 500.000 euros de pressupost.