El Trial Indoor Ciutat de Girona continuarà fidel a la seva cita a Fontajau amb els aficionats coincidint amb les Fires de Girona però amb una important novetat: la 28a edició es disputarà el proper dissabte 31 d'octubre (18.30) i no per Tots Sants, com era tradició, per evitar coincidir amb els focs artificials que l'1 de novembre al vespre tancaran les festes patronals des de les Ribes del Ter, al costat del pavelló.

L'Ajuntament i l'empresa Octagon han tornat a salvar la prova, que ja l'any passat estava en dubte després que l'antic campionat d'Espanya de l'especialitat desaparegués. Segons va explicar ahir Luis Molina, director d'operacions d'Octagon, "oferirem un cartell de luxe, amb Toni Bou, Adam Raga i Albert Cabestany de principals reclams" i va fer una crida a l'afició per tal que es mobilitzi i ompli Fontajau.

Aquest any, per tant, com ja va passar en l'edició de 2014, el Trial Indoor Ciutat de Girona serà una prova autònoma d'exhibició on es reuniran els principals pilots del món.

També s'hi espera, per exemple, el gironí Jeroni Fajardo. Molina va destacar que les entrades anticipades es posaran a la venda a partir de la setmana que ve tres euros més barates que en l'anterior edició: així els adults les podran aconseguir per 12 euros, mentre que els nens només n'hauran d'abonar 6. "Volem un pavelló ple i per això hem optat per rebaixar les localitats", subratllava el responsable de l'empresa organitzadora de la prova. El dia del Trial les localitats costaran a taquilles 15 i 6 euros, respectivament.

Una vegada més el principal favorit per la victòria serà Toni Bou, que enllaça sis triomfs consecutius a Girona. La temporada passada, imposant-se a Fontajau, va igualar el rècord de Marc Colomer. Cabestany i Raga el van acompanyar al podi en una tarda que va reunir més de 4.000 espectadors al pavelló gironí. Bou tornarà a arribar pletòric a la cita després d'un 2015 en què, amb 28 anys, ha sumat el novè mundial de l'especialitat a l'aire lliure. En total el seu palmarès és de divuit campionats del món, perquè també en té 9 en pista coberta.

Com ha sigut habitual en les últimes edicions, els subscriptors del Diari de Girona podran optar a fer una visita guiada pel circuit i conèixer de la veu de Toni Bou les seves peculiaritats.