El Manresa va demostrar el seu potencial i, ja des del minut 5, hauria pogut aconseguir marcar gràcies a una bona ocasió de Gerard Bordas de cap. Els locals van tenir la millor ocasió al minut 9, quan Toni Rossell va ser més ràpid que la defensa i va poder enviar la pilota per sobre el porter. Quan la aquesta estava a punt d´entrar, un embolic sobre la línia per empènyer-la o rebutjar-la, l´àrbitre va xiular falta del davanter. El partit tenia un clar element diferenciador i aquest era la figura de Gerard Bordas, l´únic que va fregar el gol fins aconseguir-lo.

La Jonquera va tornar amb els tres punts de la seva visita al Ripollès en el derbi gironí de la jornada. Tot i el domini de l´Abadessenc durant tot el partit, la majort efectivitat dels fronterers va aconseguir decantar la balança al seu favor. A la primera part els locals van sortir dubitatius, però als deu minuts ja controlaven als altempordanesos, tot i que aquests van aprofitar una contra per avançar-se en el marcador, amb un gol que va fer mal. A la segona part, però l´Abadessenc va ser capaç d´empatar, però dues contres a les acaballes del partit, quan més abocats estaven els locals en atac, van sentenciar el partit a favor de La Jonquera.

El Lloret va deixar escapar la victòria en l'últim instant del partit i va acabar empatant (1-1) davant del Vic. Els d'Edu Urdiales, que van ser els clars dominadors del matx, en especial en el segon temps, van veure com una pilota rebutjada dins l'àrea va ser transformada en gol per Salas, quan ja s'arribava al final (m.92). En el primer temps, el joc va estar molt igualat, amb bones ocasions de Puigdesens per part del Vic i de Peti pel Lloret. A la represa, domini absolut del Lloret que es va avançar en el minut 72, amb un gran xut de Bader, des del lateral de l'àrea. L'equip d'Urdiales va poder sentenciar amb el segon gol amb ocasions de Puntí i Narcís. En el temps afegit, va arribar el definitiu empat després d´un enfrontament molt intens fins al final.

Dur correctiu el que va rebre el filial del Girona en la seva visita al camp del Martinenc en un partit que Sergi Arranz va aconseguir un hat-trick pel seu equip. El Girona B també va tenir les seves ocasions, però va topar amb un gran Álvaro, decidit ahir a deixar la seva porteria a zero. Amb aquesta nova derrota, la segona consecutiva, el Girona B de Nacho Castro no acaba de trobar la línia de resultats que hauria d´aconseguir per poder aspirar a estar als llocs alts de la taula i, amb només quatre punts (una victòria i un empat en sis jornades) és setzè a la classificació.