A Miguel Àngel Ortega li agraden les jugadores intenses a la pista. Capaces de defensar i de buscar la cistella contrària amb agressivitat. I això Ashley Paris no li donava. La pivot nord-americana i el tècnic de l'Hospitalet i, després dels cinc minuts de Paris i de ni jugar a Orenburg, club i jugadora ja tenien clar que calia tallar la relació contractual. I, mentre intentava solucionar ahir la rescissió de Paris, l'Spar Citylif Girona ja va lligar la seva seva substituta. Aquesta sí, molt intensa a la pista: Naignouma Coulibaly. La pivot de Mali, 1,90 justet, arriba demà al matí i podria debutar a la tarda contra Ferrol en funció del seu estat físic i de la finalització dels tràmits legals amb Ashley Paris.

I Naignouma Coulibaly sí que és una jugadora realment intensa, gran rebotejadora i, tot i que no pot crear-se grans jugades per ella mateixa, sí que és una bona finalitzadora sota cistella. Coulibaly ja era un dels objectius de l'Spar Citylift Girona aquest estiu, però la pivot volia jugar l'Afrobasket i l'Uni va acabar optant per Ashley Paris per no condicionar els entrenaments de pretemporada i la disputa de la Lliga Catalana i la Supercopa. A la cita africana, la pivot de Malí va tornar a demostrar la seva capacitat per al rebot, 10 de mitjana en només 23 minuts per partit, en la mateixa línia que ha demostrat en una carrera que, bàsicament, sempre ha desenvolupat en el bàsquet francès. En la seva única experiència a l'Eurolliga, una temporada amb el Mondeville fa, Coulibaly també va estar entre les millors rebotadores d'una competició a la qual tornarà ara amb l'Uni. Ella i Chelsea Gray seran la parella extracomunitària a Europa i a la Lliga se'ls hi afegirà Tay'ler Mingo. El passaport francès de Coulibaly serveix per a la FEB, però no per a l'Eurolliga.

L'arribada de Naignouma Coulibaly no serà l'última novetat a la plantilla de l'Spart Citylift Girona, perquè la setmana vinent el club intentarà tancar una alera europea, amb molt bona capacitat per al tir exterior, que cobriria la baixa de la lesionada Anna Carbó fins Nadal.