El jugador del Sarrià Francisco José García Molina va ser sancionat ahir amb set partits de suspensió per haver agafat pel coll l'àrbitre del partit de dissabte passat contra l'Hostoles, que va acabar amb victòria visitant (3-4) i greus incidents. El Comitè de Competició també va decretar el tancament per un partit del camp del Sarrià (haurà de jugar el proper duel com a local en un altre estadi, i a porta tancada).

Tot i que el partit s'havia desenvolupat amb relativa normalitat, una duríssima falta d'un jugador local, en temps de descompte, al visitant Muhamadou Touray va desencadenar uns incidents condemnats, fins i tot, pel propi president del Sarrià, Manel Aranda. L'àrbitre va acabar donant el partit per acabat i just fer el xiulet final un grup de seguidors locals i algun jugador van perseguir el futbolista rival per agredir-lo. Touray va haver de fugir per cames de la instal·lació i va poder-se refugiar en un portal pròxim gràcies a un veí.

Sense identificar

Tot i que l'àrbitre va redactar un annex explicant aquests incidents, no va poder identificar els jugadors que hi van participar i, per tant, no els han pogut sancionar. Els aldarulls també van acabar portant els Mossos d'Esquadra al camp del Sarrià, tot i que no van acabar practicant cap detenció ni identificació. Des de l'Hostoles s'ha descartat presentar denúncia a pesar dels moments de tensió que van haver de viure, amb els jugadors confinats al vestidor sense canviar-se ni dutxar-se i pendents d'on s'havia pogut refugiar el seu company, que finalment va ser localitzat pels responsables del club garrotxí.

Diumenge passat, l'endemà dels fets, el president del Sarrià ja va adreçar una carta de disculpa tant a l'Hostoles com a la pròpia Federació, anunciant que es prendrien les mesures pertinents per tal que no es tornessin a repetir uns incidents com aquells. Aquest cap de setmana el Sarrià ha de visitar l'Arbúcies, mentre que l'Hostoles té partit a casa contra l'Atlètic Club Banyoles.