Aquest dimecres torna la Copa del Rei al Pavelló Blanc-i-verd de Bordils, quan l'equip bordilenc rebrà del Port Sagunt, que milita a la Lliga Asobal. L'equip entrenat per Pau Campos ja va ser capaç d'eliminar a la ronda anterior el Valladolid, gràcies a un gol a l'últim suspir de Masmiquel que va donar el bitllet per la següent eliminatòria als bordilencs. El rival, tot un equip de la màxima categoria que posarà les coses molt difícils al Bordils, que tindrà en la il·lusió la seva millor arma.

Per promocionar aquest partit l'equip va tornar a fer un vídeo promocional del partit, aquest cop parodiant les històries dels personatges de còmic Astèrix i Obèlix. En el vídeo, que es troba a les xarxes socials, es pot observar com els «gals» preparen el partit contra els «hispans», en aquest cas, el Port Sagunt, que volen emportar-se el gran premi de la Gàl·lia. El vídeo, com explica l'entrenador Pau Campos, «va servir per fer pinya, ja que vam fer un dinar i una trobada abans de gravar-lo». Plantilla i tècnics del Bordils apareixen en un curt que ha de servir per acabar d'enganxar l'afició per al partit de dimecres.

De fet, pel partit de l'anterior ronda de la Copa del Rei davant el Valladolid, el club ja va fer una paròdia del vídeo de promoció que va fer la CUP per a les passades eleccions. En aquella ocasió ja va causar impacte la paròdia i ara ho ha tornat a repetir. La Copa del Rei és una de les il·lusions del Bordils, que arribarà al partit després de perdre el passat dissabte davant el Palma del Río al Pavelló Blanc-i-verd (25-29). «Fins a última hora no sabrem si podrem comptar amb en Masmiquel. La resta en principi estaran tots disponibles tot i el partit tan dur que vam jugar contra el Palma del Río». El Bordils, il·lusionat amb la Copa, voldrà que el factor pista es faci notar i escriure una pàgina més a la història del club.