mb només set jugadores professionals, l'Spar Citylift Girona ha tornat a donar la cara contra un dels millors equips del continent, el Praga de Marta Xargay, però l'equip de Miguel Ángel Ortega s'ha enfonsat en el darrer quart i ha acabat perdent de 25 punts (68-43). El parcial del darrer període ha estat de 21-8.

L'Uni ha jugat molt els dos primers quart, i bona part del tercer, però ha defallit quan les txeques, actuals campiones d'Europa, han aconseguit trencar la barrera dels deu punts al final del tercer quart. Una discutible falta antiesportiva de Knezevic a la seva compatriota Sonja Petrovic ha acabat permetent al Praga tibar la corda en el moment clau. Quatre punts seguits de les txeques més un bàsquet de Kia Vaughn dos atacs més tard han posat el partit tretze punts favorable al Praga (47-34). A partir d'aquest moment, l'Spar Citylift Girona ja no ha pogut tornar a aixecar-se i ha acabat perdent de 25 punts.

Adrijana Knezevic ha estat la màxima anotadora de l'Uni amb tretze punts i Elthova del partit amb disset. Ara l'Spar Citylift Girona jugarà dissabte a Canàries amb partit de Lliga i dimecres vinent rebrà el Bourges francès a l'Eurolliga.