L'exjugador del Figueres 2004/05 Jaume Delgado, en l'actualitat un dels capitans i peça fonamental del Reus que lidera el grup III de Segona B, va anunciar ahir en roda de premsa que s'ha vist obligat a retirar-se precipitadament del futbol per culpa d'una anomalia cardíaca. El migcampista, de 32 anys, ha rebut aquest consell per part dels serveis mèdics, que li van detectar el problema en una revisió el passat mes de juny.

Després d'uns mesos on els metges li van permetre seguir jugant sota controls periòdics, finalment s'ha vist obligat a penjar les botes després dels resultats de les últimes proves a què s'ha sotmès. A la sala de premsa s'hi van aplegar familiars, el seu representant, tots els membres de la plantilla i cos tècnic del primer equip, directius i treballadors del club.

Delgado duia aquesta temporada 1.011 minuts de joc repartits en 12 partits de lliga i tres de Copa. "Em dol haver de deixar aquest esport però és la millor opció", va assenyalar el futbolista. El propietari del Reus, Joan Oliver, va agrair la feina feta pel jugador en el seu temps al club i va assenyalar que buscaran la manera per tal que hi pugui seguir vinculat.