El Bordils va visitar ahir un dels escenaris grans de l´handbol europeu en l´última dècada, el Quijote Arena, seu del Ciudad Real. El rival d´ahir pero, era molt diferent del que encapçalava Talant Duishevaev i enlluernava tot Europa. Ara, aquest pavelló estrenat el 2003, amb capacitat per fins a 5000 espectadors, és un escenari fred, tan sols mig miler de persones van assistir al partit davant el Bordils, una xifra que no s´escau a la imatge que els aficionats tenen gravada a la retina dels bons temps de l´handbol a Ciudad Real.

Ahir els de Pau Campos haurien pogut endur-se una victòria si no hagués estat per la fosa de ploms que van patir l´últim quart d´hora de la primera part, en què van encaixar un parcial de 12-4 que va resultar insalvable al final del partit.

I és que havien començat molt bé el partit. Tot i que els locals havien començat molt forts (4-1 al minut 4), els gironins van saber reaccionar i van aconseguir capgirar el marcador (7-8 al minut 14). A partir d´aquí apagada general. Ni en atac ni en defensa els de Pau Campos eren el que acostumen. Molt erràtics a davant i tous a darrere van veure com tot l´esforç per poder manar en el marcador i poder marcar el ritme del partit s´esfumava en els segons quinze minuts de la primera part, que va acabar amb una diferència de set gols favorable als locals (19-12).

A la represa el Bordils va voler reaccionar i, en part, ho va aconseguir. A base de lluita, reorganitzant les línies i creient en la feina i l´esforç, van anar retallant distàncies, mica a mica, arribant a posar-se a només dos gols de distància (30-28, minut 58). Una exclusió, però, va deixar el Bordils en inferioritat i aquí es van acabar les aspiracions dels gironins de donar-li la volta al marcador, sortint amb les mans buides d´un dels millors escenaris de l´última dècada per jugar a handbol.

Els de Pau Campos s´enfrontaran a un nou ós el proper cap de setmana al Blanc-i-Verd. El Valladolid Recoletas, líder intractable de la categoria, en la que només ha cedit un empat, a la primera jornada davant el Palma del Río.