L'Atlètic de Madrid va guanyar ahir (0-2) a un combatiu Granada que va tenir oportunitats de sobres per igualar el marcador durant prop de 45 minuts. Al quart d'hora de joc Godín adelantava els matalassers que van aguantar el resultat malgrat que el Granada va pressionar fins que a 15 minuts del final una gran combinació entre Griezman i Òliver posava el 0-2 final amb el setè gol del francès.

D'allà fins al final un Granada voluntariós però poc efectiu. El segon gol de l'Atlètic va deixar tocats als andalusos que no van oposar resistència i l'Atlètic aconseguia així una nova victòria en lliga que el permet seguir segon malgrat que tenia la pressió del Madrid que havia guanyat dues hores abans al Getafe 4-1. Ara els matalassers pensen en el partit decisiu de Lliga de Campions.